Overslaan en naar de inhoud gaan

Voor het consult

Als u een afspraak bij ons maakt krijgt u een bevestigingsmail met daarin een digitaal intakeformulier. Hierop vult u informatie in over uw gezondheid, de reisbestemming, de reisduur en de activiteiten die u gepland heeft. Aan de hand van de informatie stelt de reizigersverpleegkundige een persoonlijk vaccinatie- en malaria-advies voor u op.

Tijdens het consult

Op de dag van het consult wordt het vaccinatie- en malaria-advies met u besproken. U krijgt direct de aanbevolen vaccinaties en indien nodig wordt een recept voor malariaprofylaxe uitgeschreven. De profylaxe kunt u na het consult bij uw eigen apotheek kopen. Uiteraard is er tijdens de afspraak ook tijd om uw vragen te stellen. En zijn er kinderen bij dan nemen wij daarvoor de tijd.

Vervolgconsult?

Indien nodig wordt een vervolgafspraak gemaakt. Ter voorkoming van sommige reisziekten is namelijk een herhaalvaccinatie nodig. Bij het afrekenen betaalt u alleen voor het consult en de vaccinaties/recepten die u op dat moment gekregen heeft. Een eventuele vervolgafspraak of herhaalvaccinaties worden dus nog niet in rekening gebracht.