Overslaan en naar de inhoud gaan

Post- en bezoekadres

Travel Clinic Erasmus MC
Zimmermanweg 7
3015 CP Rotterdam
Telefoon: 010 704 5050

Openingstijden
Maandag 8:45 - 16:30
Dinsdag 8:45 - 21:00
Woensdag 8:45 - 16:30
Donderdag 8:45 - 16:30
Vrijdag 8:45 - 16:30

Telefonisch bereikbaar van
8.30 tot 17.00 uur (ma-vrij)

Route 

Met de auto


Werkzaamheden parkeergarages, mogelijk langere reistijd. Lees het nieuwsbericht >
De Travel Clinic bevindt zich naast de hoofdingang van het Erasmus MC. Het Erasmus MC staat aangegeven vanaf de Ring Rotterdam. In de directe omgeving van het Erasmus MC volgt u de bewegwijzeringsborden naar de parkeergarage Westzeedijk of Wytemaweg. Vanuit de parkeergarage volgt u de borden Hoofdingang Erasmus MC. Daar aangekomen gaat u naar buiten, waar u aan uw linkerhand onze locatie vindt.

Voor het pand en op het voorplein bij de hoofdingang van het Erasmus MC kunt u uitsluitend in- of uitstappen. Er is géén parkeergelegenheid. U kunt parkeren in parkeergarage Westzeedijk of Wytemaweg. Vanuit de parkeergarage volgt u de route zoals hierboven aangegeven.

Openbaar vervoer

Metro, bus en tram stoppen in de directe omgeving van onze locatie.

  • Metrolijn A, B of C, stap uit bij halte Dijkzigt en volg de borden Erasmus MC. Vlak voor de hoofdingang vindt u aan uw rechterhand de Travel Clinic.
  • Bus 44, stap uit bij halte Dijkzigt en volg de borden Erasmus MC. Vlak voor de hoofdingang vindt u aan uw rechterhand de Travel Clinic.
  • Tram 8, stap uit bij halte Kievitslaan. Loop parkeergarage Westzeedijk in en volg daar de borden Ingang. U komt in het voetgangersgebied (Passage), volg vanaf hier het bord Hoofdingang en loop de trap af naar buiten. Direct aan uw linkerhand vindt u de Travel Clinic.