Overslaan en naar de inhoud gaan

Travel Clinic Erasmus MC is de reis- en vaccinatiekliniek van het Erasmus MC. Wij geven gezondheidsadviezen voor, tijdens en na de reis en vaccineren zo nodig tegen infectieziekten. Daarnaast zien wij patiënten die vaccinaties nodig hebben vanwege een ziekte of geplande behandeling, en beroepsgroepen die in aanraking kunnen komen met infectieziekten.

Travel Clinic Erasmus MC werkt nauw samen met de tropenpolikliniek en afdeling Viroscience van het Erasmus MC. Wij bieden gezamenlijk het Spreekuur bijzondere reizigers, doen wetenschappelijk onderzoek en verzorgen onderwijs voor professionals. Lees meer over wat wij doen >

Kom bij ons werken!

Travel Clinic Erasmus MC is doorlopend op zoek naar reizigersverpleegkundigen om ons team te versterken. Heb je een hbo-diploma verpleegkunde of een mbo-diploma verpleegkunde én minimaal zes maanden werkervaring in de reizigersadvisering? Dan komen wij graag in contact met jou.

Wat werken voor Travel Clinic Erasmus MC bijzonder maakt?

De functie van reizigersverpleegkundige is bij ons heel breed. Je zorgt niet alleen dat mensen goed geïnformeerd en beschermd op reis gaan. Je vaccineert ook patiënten en professionals en hebt een uitvoerende rol bij klinische studies en in ons onderwijs. Wij noemen deze brede functie dan ook liever Verpleegkundige Travel Clinic.

 

Meer weten? Lees hier de vacature