Overslaan en naar de inhoud gaan

Travel Clinic Erasmus MC is de reis- en vaccinatiekliniek van het Erasmus MC. Wij geven gezondheidsadviezen voor, tijdens en na de reis en vaccineren zo nodig tegen infectieziekten. Daarnaast zien wij patiënten die vaccinaties nodig hebben vanwege een ziekte of geplande behandeling, en beroepsgroepen die in aanraking kunnen komen met infectieziekten.

Travel Clinic Erasmus MC werkt nauw samen met de tropenpolikliniek en afdeling Viroscience van het Erasmus MC. Wij bieden gezamenlijk het Spreekuur bijzondere reizigers, doen wetenschappelijk onderzoek en verzorgen onderwijs voor professionals.

Word onze nieuwe collega

Wij zoeken een Verpleegkundige Travel Clinic (20-36 uur)


De functie van Verpleegkundige Travel Clinic is bij ons heel breed. Primair zorg jij ervoor dat mensen goed geïnformeerd en beschermd op reis gaan:

  • Je draait een eigen reizigersspreekuur.
  • Je geef adviezen over reizen en gezondheid.
  • Je adviseert over benodigde vaccinaties en malariaprofylaxe.
  • Je dient de benodigde vaccinaties toe.
  • Je werkt zelfstandig, waar nodig stem je af met een betrokken internist-infectioloog.
     

Daarnaast zie je patiënten die door ziekte of behandeling een verminderde afweer hebben. Jij adviseert welke vaccinaties nodig zijn en dient deze toe. Ook professionals die werkzaam zijn in risicovolle beroepen behoren tot je cliëntengroep.

Patiëntenzorg, onderwijs en onderzoek

Travel Clinic Erasmus MC is actief op het gebied van patiëntenzorg, onderwijs en onderzoek. We zijn betrokken bij wetenschappelijk onderzoek en organiseren jaarlijks meerdere scholingen op het gebied van vaccinatiezorg. Dit betekent dat je ook een uitvoerende rol hebt bij klinische studies en door kennisdeling bijdraagt aan de ontwikkeling van het vak.

Interesse? Lees snel verder op Werkenbijerasmusmc.nl