Overslaan en naar de inhoud gaan

De column van Özcan Akyol in het AD lezen of het reisverslag van Indonesië in Columbus Travel? Het kan in onze wachtruimte met de Wait-app op uw telefoon of tablet.

Openbare gebieden

Wait is een app die gratis toegang geeft tot de populairste tijdschriften en (luister)boeken. De app werkt op basis van GPS, dat wil zeggen dat de app, afhankelijk van uw locatie, actief is. In alle openbare gebieden in het Erasmus MC is Wait beschikbaar op uw telefoon of tablet. Dus ook bij ons!

Hoe werkt Wait? 

U kunt de app gratis downloaden in de App-store (iOS), Play-store (Android) of via wait.nl/app. Vervolgens geeft u de app toegang tot uw locatie op de telefoon. Kleurt het bolletje groen, dan bent u bij een aangesloten Wait locatie en krijgt u toegang. 

Duurzaamheid

De Wait-app is duurzaam en innovatief: geen papieren afval meer en u kunt als bezoeker zowel lezen als luisteren op uw eigen telefoon of tablet. Alle tijdschriften en boeken in de app zijn actueel. We hopen met deze nieuwe dienst de wachtmomenten aangenamer te maken en het past bij een gastvrij ontvangst van onze bezoekers.  

Anoniem 

Wait is zonder account (dus anoniem) te gebruiken, hierdoor worden er geen persoonsgegevens verzameld.